torsdag 13. oktober 2016

Smådalsnipa (930 moh)

For eit nydelig vêr vi har hatt i det siste, sola skinner. Og vi har endelig fått litt igjen for den dårlige sommeren vi har hatt. Og det passa jo heilt perfekt med friveke no :)

På tirsdag reiste eg inn til Naustdal for å besøke ei venninne. Ho spurte om eg ville gå til Smådalsnipa og den turen har eg hatt lyst å gå lenge. Så då var det berre å sei ja :) Vi kom ikkje igang å gå før kl var ca 17. Vi begynte å gå frå Kleppestølen. Ho kunne fortelle at det som oftast blåste der oppe. Men på vår vei opp, møtte vi nokon som kom ned og dei kunne fortelle at det var heilt vindstille der oppe.


Ein går på grusvei opp til Stehoggestølen og vidare opp til Smådalsnipa er det god sti.

Stehoggestølen

På vei opp i vakker natur


Nærma oss toppen

Når vi kom opp blei det tatt litt bilder og jammen fekk vi med oss solnedgangen og. Og det var heilt vindstille. Ein flott tur som eg kan anbefale :)
Oppe :)

Smådalsnipa


Vigdis nyter utsikta

Vakker solnedgang på fjellet


Fantastisk flott utsikt der oppe og det var ikkje ei sky på himmelen.
Det mørkna fort når sola gjekk ned, men utrulig glad for at eg fekk med meg solnedgangen der oppe :) Heldigvis hadde vi lommelykt med og dei kom godt med når vi hadde gått litt nedover.

Skilte der vi begynte å gå ifrå


Når vi kom ned til Vigdis, var det godt med ein varm dusj og mat. Det var det eg hadde for idag. Tusen takk for titten og ha ein flott dag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...