søndag 25. mars 2012

Ein smak av våren :)

Denne helga har det vore eit fantastisk ver, igår va det kjempeflott og eg måtte på jobb. Idag når eg hadde fri, var ikkje sola like villig til å titte fram... Men det kom seg utover dagen :)
Idag tok vi oss ein tur på Rognaldsen Gartneri, og hjelpe meg kor mykje flott dei har der oppe. Men idag endte vi opp med frø og minidrivhus, nokre påskeliljer og vårlyng.
Vi tok oss og ein liten kjøretur, slik at vi kunne sleppe Mac`en, han blir jo så glad når han får løpe laus :) Og ikkje minst får bade litt.
Litt bilder frå dagens tur :)
 Så fekk eg jo planta litt her heime og, alltid koselig det. Men ikkje så masse enda, litt vårstemning må vi ha utforbi :)
Snart påske no :)

Mac venter på ei lita plastpotte ;)
 Elles denne veka har eg prøvd å lage system i stempla mine... Akk og ve for ein jobb. Har stjålet denne ideen frå venninna mi og skal kjøpe nokre andre boksa å ha dei i. Men eg har stempla opp stempla mine og laminert dei og putta dei i plastlommer. CD-lommane har eg kjøpt på Clas Ohlson :) Trur dette vil funger fint for meg og ikke minst oversiktlig. Så må eg jo takke min kjære som har hjulpet meg å skjære dei ut ♥ Snille du
Oppbevaring av stempel :)


Vel dette var mi helg og veke. No er det snart ei ny veke og kanskje det blir enda meir vårvêr, er hvertfall lov og håpe :) Takk for titten :)

1 kommentar:

  1. Du verden som du har stått på:) Med Våren kommer ny energi- tilførsel:)
    Kjekt med våren.Har sjølv fått jobba litt i hagen og planta litt.No er eg i gang,håper på fint ver:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...