tirsdag 1. mai 2012

1. mai

Då er vi jammen komt til mai... Og idag er det flott vårvêr ute, hadde det berre ikkje blåst slik... Og typisk no når eg har litt fri frå jobben og det er nydelig vêr, så er eg blitt sjuk. Eg og Mac skulle jo vore på fjelltura vi no...
Vi har hatt nokre flotte tura i april og eg gjekk ein tur ilag med Flora Turlag til Gapahuken. Endelig kan eg finne fram dit :) Så er eg blitt med på Dytt med nokre frå jobben, så det passa jo dårlig å bli sjuk, eg trenger stega mine ;)
Første turen tok eg uten Mac, den gjekk eg ilag med Flora Turlag onsdag den 25.04 til Gapahuken. EG har aldri vore der og har snakka lenge om at eg skulle funnet veien dit. Så no kan eg den :)
Gapahuken
Dagen etterpå tok eg og Mac oss ein tur på Hatlesetnipa. Det var ein fine tur :)
Kvitveis :)
Vi er på vei mot toppen :)
Mac er glad og fornøyd :)

Litt bilder frå toppen :)
Litt mat

Mac lura på om han kan lure til seg kjeksa...
Der oppe var vi

Fint å gå her :)
Det var litt frå slutten av april her hos oss :) Ønsker alle ein fortsatt fin 1. mai og takker for titten :)

1 kommentar:

  1. Ja,der var gapahuken ved Teigen,der har eg vore og kosa meg med grilling av pølser med noko att åt.Ein fin tur og passe langt for meg når foten blir betre:)
    Du er flink å gå turer Annelen,det gjev glede å gå på lette stier å sjå korleis alt våkner til liv.Fine minner strømmer på,var ein del på turer der i barndommen i lag med skuleklassen og elles om søndagane, då var vi alltid på tur i skog og mark.
    Takk for titten:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...