lørdag 23. februar 2013

Oreokake :)

Då er det jammen helg att, denne helga skal eg berre slappe av. Igår var det siste tidligvakta mi på jobben på ei stund, så då måtte eg jo lage ei kake. Det blei ei lett og kjapp ei, nemlig oreokake. Tok ikkje lange tida og lage og oppskrifta fant eg HER :) Det blei jo skikkelig fredagskos, to kaker og is og peanøtter og nonstop... Og vi skulle jobbe litt meir den dagen ;)

Det virka som kaka falt i smak, var jo litt spent sidan eg aldri har laga den eller smakt denne kaka før...
Då var det berre å sette igang og lure på korleis dette kom til å sjå ut ;) Og slik blei resultatet...
Oreokaka
Den var ikkje så verst på smak, men kan ikkje ete mykje av  denne kaka. Den var ganske mektig.

Elles så fekk Mac seg litt fredagskos og når eg kom heim frå jobb, han koste seg han :)

Idag er det eit nydelig vêr ute og eg og Mac burde komt oss ut ein tur og kosa oss. Takk for titten og ha ei fin helg :)


4 kommentarer:

 1. Hei på deg :)

  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)Du er ikke alene om det der.. Jeg er innom bloggen din når jeg ser at du har lagt ut noe nytt, men jeg er alt for lite flink til å kommentere :( Der skal jeg prøve å skjerpe meg :)

  Oreokake er jo bare så godt, men som du skriver, man ikke spise for mye av den...;) Jeg har kun laget kaken en gang, men da en slik 1-2-3 pakke... Var god den og, men kanskje jeg skulle prøvd å lage den fra bunnen av en vakker dag :D

  Ønsker deg en kjempe god helg videre :)

  Klem fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar :) Ja du må prøve og lage den frå bunnen, var ikkje så vanskelig å lage. Og den blei ikkje så verst i smak :)
   Klem

   Slett
 2. Nam,nam denne kaka ser god ut å det er jo litt å feira. Det at ein bytter over til anna arbeidsmiljø blir litt spennande.Ønsker lykke til og god tur med Mac i finveret.
  Ha ein for- treffeleg helg på Midtthun <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Ja blir spennende og bytte jobb, grugleda meg...

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...