søndag 21. juli 2013

Midtbøstøylen (325 moh)

Idag blei det jammen meg ein fin dag og sidan det er søndag. må ein jo ta seg ein søndagstur :) Idag blei Monica med meg og Mac på Midtbøstøylen. Eg har aldri gått den turen før, men ein heilt grei og fin tur. Mac var hvertfall fornøyd heilt til bandet han hadde på seg sleit... Men klok av erfaring har eg alltid med meg ekstra band. Men Mac synst det var ei plage med slikt eit kort band, han klagde si nød om at dette var ikkje akseptabelt... Men med litt godbiter blei eg tilgitt ;)
Vi parkerte ved idrettsanlegget og måtte gå litt på veien før vi såg skilte som viste vei til Midtbøstøylen :)
Først måtte vi over brua
Så kom skilte til Midtbøstøylen
Så var det berre å begynne å gå... Og ikkje minst ta litt bilder ;) Og Mac trudde ikkje sine egne auge idag, vi var to stykker som dreiv å tok bilder. Kort band og dobbelt opp med bilde taking... Kunne det blitt ein verre tur ;) Men eg og Monica kosa oss, det trur eg jammen Mac gjorde og sjølv om han ikkje ville innrømme det ;)
Grinda vi måtte gå gjennom
Så kom vi opp til kvile og der var det jo naturlig å ta eit stopp for litt bilder ;) Mac peip og prøvde og påvirke oss, men vi hadde visst berre augen opp for kamera... Nydelig fint var det
Flott utsikt

Ein fin plass å kvile litt ;)
Så kom Monica over blåbær og då må vi jo plukke og smake. Mac fekk og smake, men han likte dei ikkje, han berre spytta dei ut att. Heilt til han såg vi åt dei, då var det ein som plutselig likte blåblær ;)
Nam nam

"Blåbærjenta"
Så kom vi endelig opp på Midtbøstøylen :)
Steinbro :)
Deilig med et bad

Flott turbok kasse :)
Kor skal ferden gå, kanskje ein tur på utedoen ;)

Ei fin søndagstur og Mac virka ganske så utslitt. Ikkje rart med to kakklande damer som held på å le seg ihel, som han prøvde å slikke til stillhet ;) Då skal eg slappe av og gjere meg klar til at ferien er snart over for denne gang. Imorra kveld er det tilbake til jobb og nattevakt :)
Takk for titten og håper dokke har ein fin søndag :)

4 kommentarer:

 1. Aldeles nydelege bilder og tur for folk og dyr Berre herleg! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Åsemor :) Kjempefin tur :)

   Slett
 2. Takk for turen snuppa, det var en kjempeflott tur med et herlig selskap :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...