søndag 8. september 2013

Hobbyhelg

Då har eg og Snuppa hatt vår årlige hyttetur, der vi koser oss med hobby. Tida gjekk så fort og plutselig var det søndag og heimreise. Men jammen fekk vi gjort litt, det blei albumsider, julekort, pynta poser og bursdagskort :)
Vi har holdt på så lenge vi orka og enkelte dager blei det morgon før vi kom oss i seng... Kosa oss med god mat og ikkje minst snop og hatt gode samtaler :) Gleder meg alt til neste hyttetur :)

Vi reiste onsdag 4 september i 17 tida. Bilen var fullpakka og vi hadde ikkje plass til så masse meir... Første stopp blei Førde og treff på Bokuben. Kjempekoselig å få vere med på, sjelden eg får vere med på dette pga jobb. Men gleda meg alt til neste gang det havner på fridagen min :) Kjekt å treffe andre med samme interesse :) Så fant vi ut at vi måtte ha oss litt mat, så då blei det Peppes på oss.... Når vi endelig kom til Jølsterlia og hadde fått pakka ut av bilen, begynte vi rett på hobby :)
Alt vi hadde dradd med oss, ryddig enda...
Slik ser det ut når vi har holdt på ei stund og av og til er det fullstendig kaos. Då finn vi ikkje det eine eller det andre og det blir full leiteaksjon ;)
Litt meire kaos og ikkje alltid like lett å ha kontroll over tinga ;)
Vi var der i 4 netter, og fekk 3 heile dager og det var ikkje nok altså, vi begge kunne gjerne tenkt oss fleire daga der :)

Snuppa koser seg siste natta ;)
Eg er faktisk litt imponert over alt vi fekk laga. Og Monica var jo heilt rå i produksjonene :) No er det berre å glede seg til neste tur. Men først er det hobbydag i slutten av september :) No er det berre å finne senga, er faktsik litt sliten etter nokre fine og lange daga med hobby :)
Takk for titten :)

3 kommentarer:

 1. Dette høyres ut som virkileg moro. Må vera kjekt å ha ein hobby som gjev så mykkje hygge,insperasjon og matglade-kos.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi kosa oss kan du tru :)Og kjekt å få gjort masse hobby :)

   Slett
 2. Skjønner godt at du og Monica gleder dere til en slik tur hvert år!!
  Kaos skal råde når kreativiteten blomstrer ;-) Har forlengst innsett
  at bordet er ikke ryddig lenge etter at jeg har satt meg ned, og det
  er vi nok mange scrappeberter som har felles... :-)

  Det blir treff igjen på Bokuben 9 og 30 okt.
  Håper vi ses da :-)

  Klem Astrid

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...