onsdag 29. juli 2015

Hovlandstøylen og Nipevatnet

Igår var det fridag og jammen hadde vi ein flott dag med sol :) Eg og Mac tok oss like så godt ein fjelltur. Det var lenge sidan eg hadde vore til Nipevatnet og fant ut at dette fekk bli turmålet denne gangen :)

Turen starta ved rasteplassen i Eikefjorden og første etappe var Hovlandstøylen, og jammen var det varmt opp bakkane ;)
Vi hadde eit lite stopp på Hovlandstøylen, før vi satte begynte vandringa mot Nipevatnet. Fantastisk flott på Hovlandstøylen :)
Så gjekk turen opp mot Nipevatnet. Litt bilder måtte eg jo ta og Mac måtte ha litt avkjøling i elva...

 Her hadde vi ei lita pause før vi gjekk vidare:)
Skjønningen min
Åååå lykke for Mac, det er fremdeles litt snø att, det klager ikkje Mac på. Og heilt sikkert godt med avkjøling i varmen :)
Deilig

Så kom vi oss opp til Nipevatnet (702 m.o.h), er veldig fint der og her kan man gå videre til forskjellige plasser. Her blei det ei matpause og eg satt berre og kosa meg i sola. Herlig
Mac kosa seg med bading, eg lurte på om eg skulle ha hoppa uti sjøl, men pyse som eg er, fant ut at det var best å holde seg på land. Snøen låg jo der... Og det var kaldt når Mac rista seg på meg, så det blei nok bading for meg ;)
Herlige sommerdag

Elska å bade

Herlig plass
Her går man til Blånipa, såg det var fotspor i snøen, lurte litt på turen sjølv, men denne dagen blei det med Nipevatnet. 
Merka til Blånipa
Så var det å begynne på nedoverturen. Og nok ein fantastisk dag i fjellet går mot slutten :) Håper på mange slike dager framover, med sol og fint vêr :)
På vei nedatt til Hovlandstøylen

Takker for titten og ønsker alle ein flott dag. No er det vel berre å begynne å gjere seg klar for to netter :)

2 kommentarer:

  1. Det bilde av Mac'en kor du har skrevet skjønningen min, er bare så fantastisk nydelig! Det skulle fått hedersplass på veggen <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for fine kommentarer snuppa. Har lurt på det bilde, synst det er veldig fint av han <3

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...