lørdag 6. august 2011

Turer jeg og Mac har hatt :)

Jeg og Mac begynte for alvor å gå turer i fjellet i april i år. Det var stor stas for matmor og hund ;) Kan jo fortelle litt om hunden, det er en FlatCoated Retriever og lyder navnet Mac (selv om det ikke virker slik til tider da). Han blei 1 år i slutten av april og er en aktiv hund.

Siden har vi prøvd å gå regelmessig i fjellet, men akkurat nå har det blitt en liten pause, men håper snart ting kommer tilbake til normalen. Vi går av og til ilag med Flora Turlag og det er en kjempeflott måte å komme seg ut på :)

Her kommer en del bilder fra turene våres.

Her er bilder fra Hatlesetnipa (583 m.o.h) som er i Flora Kommune, denne gangen gikk vi opp fra Hatleset, men veldig fint å gå opp fra Grov og. Stien er godt merka, så det var ingen problemer med å finne fram. Ein flott tur som kan anbefales :)Vi er komt opp på toppen :)

Mac er glad og fornøyd
Bading må tilSå gjekk turen til Uførefjellet (310 m.o.h) i Flora Kommune, den 30.04 2011, en fin og lett tur.

Bryr seg ikkje om at eg tar bilde, pinnen er viktigere ;)
Nyter litt utsikt
Vi er komt opp

Den 02.05 gjekk turen til Eikefjordstøylen (390 m.o.h) og over til Hovlandstøylen (475 m.o.h). Dette er også en flott tur. Vi parkerte på rasteplassen ovenfor Eikefjorden.

Vi er komt opp på Eikefjorstøylen
Flott utsikt
Eikefjordstøylen
På vei mot Hovlandstøylen
Ikke lett å komme seg over
Hovlandstøylen

Så gikk turen til Terdalskeipen (744 m.o.h) den 31.05. Denne gikk vi ilag med Turlaget og vi kjørte til Grytadalen, og tok av en avkjørsel på venstre side, like før parkeringsplassen ved tunnelen (Magnhildskartunnelen). 

Flott tur
Her ser vi Florø
På vei nedigjen fra Terdalskeipen

Den 08.05 2011 tok vi turen ilag med Turlaget fra Grytadalen til Haukå.

Gjørme er gøy...
Skjønneste voffsen ;)
Nydelig utsikt
En artig sak vi møtte på vei nedatt

Den 13.06 fant jeg ut at jeg ville prøve å finne Nipevatnet (702 m.o.h). Så vi parkerte bilen nede ved Hovlandstunnelen og gjekk opp til Hovlandstøylen og derifra var det godt merka sti vidare til Nipevatnet:) Ein flott tur.

Turen går til Nipevatnet
Bading må til i iskaldt vatn
Gal hund på vei opp av Nipevatnet
Turbokkassa
Så fant jeg og ei jeg jobber med at vi skulle prøve oss på Storehesten (1209 m.o.h) i Bygstad. Eg kvidde meg litt til turen, men det var ein kjempeflott tur. Og kan anbefales, er ikke en lett tur. Denne turen gikk vi den 21.06, den blir også kalt Kvamshesten.

Komt på toppen, Mac er lei av å bli tatt bilder av ;)
Fin utsikt på toppen

Var en del snø der når vi var der
Vi er komt ned igjen fra Storehesten
Stien vi gikk

Da får det være nok blogging for idag. Ikveld skal jeg og min kjære på Sommerrevyen "Stiv kuling" gleder oss veldig til den :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...