mandag 30. juli 2012

Haukånipa (790 moh)

Idag er det første feriedag og den kunne ikkje blitt bedre, sol og fint vêr :) Og sidan det var så fin ein dag, måtte eg og Mac ta oss ein fjelltur. Idag gjekk turen til Haukånipa, ein fin tur. Vi parkerte ved enden av Haukåvatnet og følgte ein flott traktorvei opp til den flotte hytta som ligg på Haukåstøylen. Stien var grei å følge eit stykke, og det skal vere ein merka sti, men T`ane er ikkje så synlige lengre... Og når ein kjem vidare opp går ein mest på fjell, og er nok ikkje noko å gå på når det er vått. Idag var det tørt og fint :)
Dette trollet står og venter på oss på veien opp til Haukåstøylen :)
 Når vi kom opp, var det flott utsikt. Mac har nok funnet ut at det er andre på vei til Haukånipa og ein hund, han speider etter dei....
T`ane er ikkje veldig synlig, men dette var ikkje den verst. Godt det var småvarder rundt omkring :)
 Ein liten frosk møtte vi og på vår vei nedover. Veit ikkje kem som var mest skeptisk av meg og frosken. Han hørte hvertfall på meg når eg sa han måtte sitte stille til eg hadde tatt bilde ;)
Stien vidare går like ved denne flotte hytta :)


Vel dette var min dag idag. No er eg mett og god etter gode fleskepannekaker :) No er det å gjere seg klar for litt kaving, no er det snart handballkamp, Norge-Sverige.... Heia Norge :) Takk for titten, og ha ein fortsatt flott mandagskveld :)

1 kommentar:

  1. Ja dette var nok ein fin tur. Kjenner meg at, men ser og forandringer.Har eit ønske om å kunne ta ein tur om ikkje heilt opp på toppen:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...